Uke 3: Hvordan få støtte fra Innovasjon Norge

Jan 20, 2022

Tre uker inne i det nye året, og jeg kjenner at jeg har lyst til å dele mine underveis-tanker sammen med dere, på denne nye reisen min. 

På tampen av året i fjor var jeg jo så heldig å få tildelt 750 000 kr av Innovasjon Norge for å fortsette å utvikle dette prosjektet.

Jeg måtte opprette et AS for å kunne låne penger av meg selv til firmaet mitt fordi støtten fra Innovasjon Norge forutsetter at en legger like mye i potten selv. Det var litt skremmende får være helt ærlig. Jeg kommer ikke fra en økonomisk ressurssterk familie, så jeg møtte på mange mentale hindre. Kunne jeg tillate meg å tro så mye på meg selv og dette prosjektet, at jeg kunne ta opp et privat lån, jeg som også har barn som er avhengige av meg?  Jeg kjente meg plutselig litt liten… Så jeg valgte meg ordet trygghet som ord i 2022. 

MEN – noen uker inne i året så har jeg kjent at for meg ble det ordet litt tamt, rett og slett. Jeg kjente ikke på den kraften jeg trengte for å gjøre det jeg gjør akkurat nå, så jeg måtte endre det. Ordet for 2022 er nå kraft! Det føles mye mer rett. Kraft til å finne ut hvordan jeg kan få ut noe av den utbetalingen jeg har fått, så jeg kan betale noen av de som har begynt å hjelpe meg med prosjektet 😅lol.

Det er ingen hemmelighet at jeg har ønsket å sette bort alt omkring månedsabonnementet, unntatt selve innholdet så klart 😉.

Jeg styrte så lenge (føler jeg) med å finne ut hvem dette skulle være. Helt til jeg forstod at jeg hadde den mest perfekte personen allerede i teamet mitt, rett foran meg:

Christin Dahl jobber som kommunikasjonsrådgiver i et reklamebyrå, hun underviser og skriver tekster. Vi har mange like verdier og syn på livet 🥰 Dessuten synes hun det er gøy å gjøre de jobbene jeg helst vil slippe, så vi er et drømmeteam 😜

Hun har ønsket å være med på dette prosjektet fordi også hun har en vei å gå når det kommer til å ta tilbake kraften sin, og hun bruker portalen til dette. I tillegg har hun heiet på meg og denne jobben siden jeg startet, så jeg vet at hun er glad i prosjektet.

Så nå kjenner jeg meg 1000 kg lettere, helt til jeg innimellom får noia for hvordan jeg skal få til å nå ut med et månedlig abonnement som omhandler kvinners seksualitet, når alt av SoMe er allergiske mot slike ord.

Jeg vet det ikke er lov å si at algoritmene ikke er på min side, men jeg skal i alle fall finne en måte så vi kan bli bestevenner. Foreløpig kan jeg ikke putte annonser på budskapet mitt, men jeg har troa allikevel – jeg har troa.

Og nå, nå har jeg jo Christin til å hjelpe meg å finne ut av disse tingene 🤓

Jeg har fått flere henvendelser på mail og på SoMe, ønsker om samtaler og tips ifht å få støtte fra Innovasjon Norge. Det er mer enn jeg får til å følge opp, selv om jeg gjerne ville ha rint og pratet med dere alle. 

Derfor vil jeg gi dere noen tips her:

Jeg søkte om kommersialiseringtilskudd, og søknaden finner du enkelt inne på Innovasjon Norge. Hvis ikke er de bare en telefon unna, og så hjelpsomme. De ønsker jo at vi skal lykkes. 

Det var ingen andre som hjalp meg med selve søknaden, jeg kjente mitt eget prosjekt “ut og inn”. Jeg fylte ut alt som ikke hadde med tall å gjøre, og så kan en sende den til gjennomgang slik at en saksbehandler kan se på den. Lite vits å gjøre mer jobb på den, om de ser at prosjektet ikke er innafor det de støtter.

Dersom prosjektet ditt passer til Innovasjon Norge, så vil du bli invitert til en samtale. Du vil da få beskjed underveis om de vil gå videre med søknaden din eller ikke. 

I mitt tilfelle tok saksbehandler saken videre, og samtlige var enige om at dette var et viktig prosjekt å støtte. Da fortsatte jeg å fylle ut det resterende på søknaden, og vipps, var den klar for å sendes inn. 

Jeg var helt fra meg da jeg fikk den innvilget! Marita, min saksbehandler, spurte om jeg ikke hadde forstått det 😄. Jeg bare gråt. Men jeg vet ikke, det var bare så utrolig deilig å få det bekreftet. Størst av alt – foran alle pengene – er anerkjennelsen og tilliten! Jeg kjenner at dette er en seier for oss kvinner og viktig for oss som samfunn. 

Jeg er fra meg av takknemlighet 🙏🏼

Og ja, litt flere tips: Energi, alt handler om energi. Før jeg fikk seksualiteten min på plass, før jeg kom ordentlig i kontakt med mitt energisenter, så utstrålte jeg ikke så mye energi, rett og slett. Jeg kjente sjelden på høye vibrasjonsstilstander. Nå er de i overflod og jeg har nok av teknikker til å løfte meg selv. 

Jeg, som hatet seksualiteten min og følte den tappet meg for energi. Nå gir den, og fyller meg på. Den kraften har du også i deg! 

Dessuten takker jeg hver dag for at jeg får det til. En kan le så mye en vil av manifestering, men det har endret mitt liv. Manifestering vil aldri gjøre deg giddalaus, eller føre til at du bare sitter og venter – snarere tvert om. Du blir trygg på deg selv, går ut der og leker og før du vet ordet av det, har du skapt magi. 

Våre tidligere generasjoner har undertrykket seg selv, ikke tillatt seg å synes, fordi det var farlig. Vi har også dette med oss, men nå bretter vi opp ermene og gjør det for de som kommer etter oss! Sant? Vi er skifte! 

Håper disse tipsene er nyttige for deg også, uavhengig av om du skal søke støtte til noe eller har andre ting du vil blåse liv i 🔥. Bare ikke la prosjektet ditt være avhengig av noen andres ja eller nei! 

 

Klem i fleng,

Kristina 🌺

Bli med på min gratis torsdagsundervisning her 👇🙋‍♀️✨

Jeg vil høre på deg!

Bli med på innsiden her

Mitt nyhetsbrev skal føles som et godt og varmt bad, som sender gode signaler til ditt nervesystem. 

Jeg liker heller ikke spam, så mitt hovedfokus vil alltid være på å gi deg så mye verdi som mulig ❤️