Jeg – en selger av sexleketøy 🙈

Feb 14, 2022

DET ER LITT PINLIG AT DU SKAL SELGE SEXLEKETØY!

Det er en setning jeg sier til meg selv innimellom 😱 "Folk vil ikke kjenne deg hvis du gjør det, de vil ikke forstå greia og bare synes det er ubehagelig". 

Fordi vi enda har en veg å gå...

Men jeg har bestemt meg for å gå den. Jeg ønsker å tilby en motpol til det som finnes tilgjengelig for deg der ute i dag. Sexleketøy er ikke et dekkende ord for det jeg vil tilby, det er massasjestaver og produkter for dyp heling, så mye mer. En motpol med fokus på det sakte, nære og sensuelle. Litt utfordrende på Reels og TikTok som kun gir meg noen sekunder, men jeg øver på å spre et raskt budskap med fokus på det sakte 😅

Det er jo nettopp det, alt skal gå så innmari raskt i dag. Du har nok sett reklame for både womanizer og vibratorer, og jeg bare spør: Hva i alle dager er vitsen egentlig, med å få en orgasme på ett minutt?

Raskt og superdeilig, men det er ikke det sunneste i verden – litt som donuten min. Nytes i blant men ikke hver gang! 

Jeg ser psykologer som heier på orgasmer for å redusere stress. Jeg tror det er litt lettere for dem å prate om sex når det kobles til stress. La meg bare si det slik, jeg skal ikke være et sted hvor noen kan tømme stresset sitt i alle fall!

Den energien er ikke jeg interessert i. Så hvis det fokuset skal fortsette, bør de legge til at du gjør den akten alene i det minste! 

Vibratoren er blitt mange kvinners beste venn. En så god venn at de ikke tror de kan få en orgasme uten. Vel, for det første – det er fullt mulig, men du lurer deg selv til å tro noe annet. 

Det er mange bivirkninger faktisk, for kvinner som blir hekta på en så lett tilgjengelig form for nytelse. Så lenge du har vibratoren kan du jo bare droppe forspillet. Det er så mekanisk at du ikke engang trenger å kjenne på lyst for å få en orgasme med en vibrator 🥺 

Du kan få orgasme med en vibrator mens du ser på Netflix i joggebuksa og spiser en pizza. Det er en umiddelbar tilfredsstillelse der fokus kun er på toppen av isfjellet. Som en konsekvens av kontinuerlig bruk vil kroppen din bli avhengig av denne høye og raske intensiteten, og det blir vanskelig å få til noe som helst uten. 

Subtile sensasjoner fra hud, hånd og munn vil ikke lenger gi nok nytelse, og iallfall ikke en orgasme. Som kvinne vil du oppleve at underlivet blir numment. En konsekvens er at du blir utålmodig og frustrert over deg selv og kroppen din. Så for å få en orgasme må vibratoren brukes. Helst på full speed.

Du glemmer at din kropp er helt fantastisk, og er i stand til å gi deg de mest utsøkte nytelsesopplevelser som en vibrator aldri vil være i nærheten av. Ved å overbruke en vibrator vil disse mulighetene stagnere, og du blir sittende fast i en seksuell komfortsone. Du står også i fare for å bli veldig kjønnsorientert og dermed overse resten av kroppen din. Etter hvert blir denne typen elskov, enten solo eller med en partner, forutsigbar, og idéen om sex uten vibrator virker uutholdelig eller kjedelig. 

Jeg mener ikke at det er galt med en slik høyintensiv og rask nytelse en gang i blant.  Jeg vil bare inspirere kvinner til å ta del i så mye mer. DET ER SÅ MYE MER!

Som sexpedagog jobber jeg med mange kvinner som sliter med å få orgasme, spesielt under partnersex. En del av arbeidet mitt er å hjelpe deg å vende bort fra avhengigheten som en vibrator gir – la det være et morsomt leketøy en gang i blant , men ikke seksuelle krykker du ikke kan leve uten.

Manglende evne til orgasme fører til soveromsangst og en følelse av seksuell utilstrekkelighet. Ofte, på grunn av dette følelsesmessige stresset, unngår kvinner sex med partner og velger å onanere i all hemmelighet i stedet, eller har falske orgasmer med partneren.

Siden vi har så mye skam rundt seksualiteten vår, i tillegg til presset om å være fantastiske elskere, er manglende evne til orgasme en pinlig hemmelighet for mange kvinner. Avhengighet av vibratoren for å få orgasmer er altfor sjelden diskutert, selv om det er veldig vanlig. 

I virkeligheten er en høy tilstand av seksuell opphisselse den hemmelige ingrediensen til orgasmer, både alene eller sammen med en partner. Hvis du er opphisset ønsker kroppen seksuell berøring velkommen. Er du ikke opphisset, er kroppen matt i sin reaksjon. Så ikke hopp over det. Ta deg tid til forspill slik at du kan bygge opp en mental og fysisk seksuell opphisselse i kroppen for å føle glede og nytelse under sex.

Tilhører du den store kategorien kvinner som sliter med å få orgasme uten vibrator? Da anbefaler jeg å bare bruke vibratorer av og til. Det er fullt mulig å trene opp kroppen på nytt til å akseptere flere varianter av stimuli som nytelse.

Se om du kan begrense bruken av vibrator til hver femte gang du har sex. Resten av tiden er det hud, munn og ikke-vibrerende hjelpemiddel som gjelder. Du vil oppdage at kroppen din elsker å bli berørt, at nytelsen blir sterkere og orgasmene bedre enn noen gang. Og – hvis du har en partner vil dere komme nærmere hverandre. Vinn–vinn–vinn altså 🖤

Masse kjærlighet din vei 💞

Kristina🦄

 

La kroppen din berøres av personen den elsker mest av alle – deg selv. Her er en gave til deg – en nydelig brystmassasje: Jeg har laget en gratis video og lydfil som vil gi stor innflytelse i livet ditt. 

Hvorfor har jeg laget den? 

For bak kjapp nytelse ligger det ofte mye som har med verdi å gjøre. Er du verdifull – verd å bruke tid på? Mange av kvinnene i Kvinneportalen oppdager seg selv på en ny måte, og det er først når du har blitt kjent med din egen verdi  at du tiltrekker deg det du virkelig  er verd❤️ Et tema for en annen bloggpost! 

Bli med på min gratis torsdagsundervisning her 👇🙋‍♀️✨

Jeg vil høre på deg!

Bli med på innsiden her

Mitt nyhetsbrev skal føles som et godt og varmt bad, som sender gode signaler til ditt nervesystem. 

Jeg liker heller ikke spam, så mitt hovedfokus vil alltid være på å gi deg så mye verdi som mulig ❤️